Kaksikielistä perhearkea, matkailua, luontoretkiä, urheilua, sisustusta, puuseppäilyä, tukkakriisejä ja paljon valokuvia!

tiistai 7. helmikuuta 2017

Näistä en luovu

Miten voikaan päivät kulua näin nopeaa tahtia? Tik tak tik tak kello nakuttaa sekunteja kun pesen hampaita ja availen vessan kaappeja hiiren hiljaa  kello 5.45 aamulla - jottei lapsukainen vaan heräisi ennen kuin ehdin lähteä. Raks raks raks toinen kello raksuttaa kun illalla istun koneen ääreen lapsen jo nukahdettua. Tekisi itsekin mieli jo nukahtaa... mutta kun olisi niin monta asiaa vielä tekemättä. Kirjanpito. Sähköposteja. Valokuvia... ja ai niin blogi.. sekä toinenkin blogi. No, ehkä huomenna? 

Huominen vaihtuu ylihuomiseen ja seuraavaan viikkoon... mutta ei stressiä. Joitain asioita täytyy jättää väliin. Kun tykkää tehdä niin montaa asiaa, ei aika oikein tahdo riittää. Välillä yksi asia jää ihan hunningolle, sitten taas toinen. Ehkä jotkut jutut jää vähitellen pois kuvioista, mutta jäljelle jää kasa asioita joista en luovu, en vaikka taloudellisesti kannattavampaa olisikin painaa vaan töitä joka ikinen hetki. Sitä ei kuitenkaan kroppa eikä nuppikaan kauaa kestäisi. 

Nautin omasta arjestani. Siitäkin huolimatta, että asioita on liikaa. Tykkään töistäni (en kirjanpidosta enkä materiaalien laskemisesta ja vähiten kaikista laskujen maksamisesta, mutta niistä varsinaisista töistä kyllä), mutta päivän tekee hyväksi kuitenkin aivan muut asiat. Ilman niitä missään ei olisi mitään järkeä, joten niistä en luovu. En vaikka tilini olisikin nollilla ja parempi olisi lähteä höyläämään lankkuja. 

Ihania hetkiä arjen keskellä: ekaa kertaa ikinä Oliverin kanssa luistelemassa!


Minun päivistäni tekee hyvän takuuvarmasti ainakin nämä arkiset hetket:

1. Vapaa-aika lapsen kanssa. Ihan vaikka vaan höpsöttely kotisohvalla. Choco-peli, shakki (kyllä, joka kerta eri säännöt), piirtäminen. 
2. Kahdenkeskiset hetket Carloksen kanssa. Vaikka se kuluisikin ratkoen naurettavia aivopähkinöitä, kuten: kuinka mittaat neljä desiä kun sinulla on yksi kolmen desin ja yksi viiden desin pullo?
3. Urheilu; Crossfit ja juokseminen. Miten siitä voikin saada niin paljon kiksiä päiviin kun heität seinäpalloja ja käyt kyykyssä miljoonannelta tuntuvan kerran vaikka periaatteessa inhoatkin koko liikettä? 
4. Ne hetket kun olen ihan yksin. Kun vaikka ajan yksin hiljaisen kylän läpi kotiin ja kailotan kasaribiisejä auton radion tahdissa.
5. Lempisarjat ja kirjat. Jos päivä on muuten ollut tosi raskas, tuntuu nukkumaanmeno sata kertaa mukavammalta kun on voinut hetkeksi aikaa transportoida itsensä täysin toiseen maailmaan. 

Lisäksi on myös nämä blogit. Siitä tulee niin kiva mieli kun on saanut röyhtäistyä ulos jonkun pöhkön pätkän tekstiä tuttujen ja tuntemattomien luettavaksi. En minä tästäkään vieläkään luovu, vaikka välillä jutut vierisivätkin seuraavaan ja seuraavaan viikkoon. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Friolandia

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig